iran flag

نتایج آزمون کتبی تصدی امر قضا اعلام شد

نتایج اولیه‌ی آزمون سراسری تصدی امر قضا در سال 89 اعلام شد.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، نتایج آزمون کتبی تصدی امر قضا در سال 89 با اعلام بیش از دو برابر ظرفیت پذیرش نهایی، بر روی وب سایت معاونت آموزش و تحقیقات قوه قضاییه قرار گرفت.

براساس نتایج اعلام شده، تعداد 1332 از مجموع کل شرکت کنندگان در آزمون کتبی معرفی شده‌اند که در نهایت پس از برگزاری آزمون‌های تخصصی و بررسی صلاحیت پذیرفته شدگان در 10 کمیته تخصصی و انجام اختبار علمی، در نهایت500 نفر برای تصدی امر قضا پذیرفته خواهند شد.

 

آزمون سراسری امر قضا روز جمعه 9 مهرماه 89 در 5 استان و 7 حوزه در سراسر کشور بر گزار شد و 19 هزار و 300 نفر در این آزمون با یکدیگر به رقابت پرداختند.

 

وب سایت معاونت آموزش و تحقیقات قوه قضاییه پیش از این اعلام کرده بود که از مجموع شرکت کنندگان در آزمون مهرماه 89 ، 1800 نفر فوق ‌لیسانس، 13 هزار نفر لیسانس حقوق و چندین هزار نفر لیسانس فقه و مبانی حقوق و تعدادی دانشجوی دکترا حضور داشته‌اند.

 

نتایج اولیه‌ی آزمون کتبی تصدی امر قضا در سال 89 بر روی آدرس اینترنتی www.amoozeshghanoon.ir قابل دسترس است.

انتهای پیام

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.