ساختار کانون دارای ایرادات اساسی است و این ایرادات به این دوره باز نمی گردد. سالهاست که این ایرادات در ساختار کانون خود نمایی می کند و به دلایل عدیده موجه و غیر موجه تاکنون لاینحل مانده است. نگاهی منصفانه همراه با آسیب شناسی شاید راهگشا باشد.
چندین سال قبل آیین نامه دفاتر تخصصی کانون به تصویب رسیده است و بر اساس آن تقسیم کاری صورت پذیرفته است. اما به مرور زمان و بیشتر شدن مسائل و مشکلات و تصویب قوانین جدید و ایجاد برخی موانع و مسائل جدید، نیاز به اصلاح این ساختار بسیار لازم بود، اقدامی که تا کنون میسر نشده است.
حجم کارهای جاری در کانون از حجم فعالیت بسیاری از ادارات و نهادها و سازمانهای کشور با چندین برابر پرسنل، بیشتر است. لذا داشتن ساختاری متناسب با این حجم فعالیت، لازمه و ابزار اداره مناسب کانون است. ساختار کانون، متناسب با نیاز امروز کارهای ما نیست. ایجاد تشکیلات مناسب و تقسیم کار، راهی صحیح برای برای اداره کارهاست.
معتقدم، وظیفه هیات مدیره، سیاست گذاری و مدیریت اجرای کارهای کلان است و انجام کارهای خرده از طریق تشکیلات مناسب و تقسیم کار در کانون، باید به انجام برسد.
با تشکیلات فعلی، نه در این دوره، که حتی در دوره بعد، بسیاری از کارها، مغفول می ماند و از دسترس پیگیری خارج می شود و این درحالی است که در حال حاضر، اعضاء فعال هیات مدیره در طول هفته همواره درگیر جلسات متعدد و فراوان در نهادها و سازمانها و ادارت هستند و کمترین فرصتی برایشان باقی نمی ماند و در عین حال خروجی متناسب با زمان صرف شده حاصل نگردیده است.
برای مثال، مشکلات حرفه سردفتری با ادارات دارایی ( فقط در سراسر شهر تهران) در حوزه های مختلف به قدری زیاد و گسترده شده است که به واقع اگر قرار باشد اعضاء هیات مدیره به دنبال رفع آنها باشند باید آقایان همواراه در ادارات دارایی باشند.
باید کمیسیونی مختص تعامل با دارایی به طور ثابت فعال باشد و با اخذ نظرات و اختیارات هیات مدیره به طور مستمر و مداوم به ارتباط و رایزنی با ادارایی برای رفع موانع و مشکلات موجود مشغول باشند. از سوی دیگر حل مشکلات برای یک بار و در یک جلسه هم میسر نیست. کارمندان مختلف با روحیه ها و شخصیت های متفاوت و تفاسیر مختلف از قانون و گستردگی ادارات و خدمات(مالیات حقوق و مشاغل و ارزش افزوده، کمیسیونهای حل اختلاف و… ) تشکیل کمیسیون و فعالیت مستمری را در این حوزه می طلبد. در حالی که در حال حاضر مشکلات همکاران در بخشهای مختلف دارایی(جدا از برخی جلسات اداری با حضور اعضاء هیات مدیره) صرفا از طریق مشاور مالیاتی کانون و یکی از همکاران دیگر به انجامی می رسد و بعضا نارضایتی برخی همکاران در این حوزه، علیرغم فعالیت این همکاران، به دلیل حجم مشکلات و پیگیریهای موردی متعدد و ایراد در ساختار، امری است طبیعی.
از سوی دیگر شان اداری هیات مدیره باید اجل از این باشد که هر روز برای حل یک مشکل در یک اداره حاضر باشند و نمایندگان آنها باید پیگیر برخی مسائل باشند.
مشکلات دیگری هم به دلیل نبود همین تشکیلات مناسب و تقسیم کار علیرغم پیگیری و جلسات فراوان بی نتیجه مانده است. مشکل دفاتر جاری، اوراق، وصول عوارض تابلو توسط شهرداری، تجاری محاسبه شدن تعرفه برق دفاتر اسناد رسمی و … برخی مسائلی است که با صرف نامه نگاری و اظهار نظر حقوقی قابل حل نیست و باید با توافقات کلی در سطوع عالی اداری، به حل مشکل نگریست.
اگر سیستم مناسب با شرح وظایف به تفکیک تعریف شود، هم خروجی کارها مناسب تر است و هم هیات مدیره بر کارها نظارت دارد و از همه مهمتر از زیر بار حجم بالای کار اجرایی خلاص می شود و تنها نظارت عالیه خود بر کارها را اعمال می کند
بر گرفته از قلم سلیم
.
خسته نباشید .حالا که ما به کارهاتون ایراد نمیگیریم خواهشا شما سعی نکنید انجام وظایفتونو سخت نشون بدین البته وظایفی که انجام هم نمیدین .خداییش واسه تابلوی دفاتر چه کار کردین واسه تعرفه برق واسه عدم دریافت تجارتی مکان دفترخانه چی ؟
چرا وظیفه انجام ندادتونو سخت جلوه میدین ؟
بجز کار کردن و دادن تسهیلات و رفاهیات واسه دفاتر تهران واسه دیگر ج.امع کانون چه کار کردین ؟یک بیمه میکنید که کاره شاغی نبوده .کاری بکنید که ما هم دعاتون کنیم
کانون بهتراست به روزوپیگیربرنامه تهران۲۰ باشد
بله شان آقایون اینقدر بالا که من سردفتر برای زیارت آقای رییس کانون باید از ۳ ردیف منشی رد بشیم اگه اجازه بدن. با پول امثال ما برای خودشون گنبد و بارگاه درست کردن تو هر اتاق ۵-۶تا خانم رنگا وا رنگ نشوندن و به ریش ما می خندن… مردی چاپ کن
کانون از دستت دلخوریم
همه ی وظیفه هایت را سخت جلوه می دهی
همین بحث تقسیم اسناد رو انقدر سخت جلوه می دی که واقعا جای تعجب و تاسف است شما که به حرف ما گوش نمی دهی حداقل اینو تو سایت قرار بده