به گزارش خبرنگار اجتماعی ایرنا،سردار ' اسکندر مومنی' روز چهارشنبه در سی و سومین جلسه کمیته عملیات و اجرای مقررات ویژه طرح تابستانی 91 ، افزود: این پیشنهاد قوه قضاییه است که ما از آن استقبال می کنیم و امیدواریم در مراحل بعدی بررسی در دولت و مجلس شورای اسلامی تصویب شود.
وی خاطر نشان کرد بر اساس این طرح،برای انتخاب مدیران معیارهایی وجود دارد که نداشتن تخلف رانندگی و نمره منفی از جمله این شرایط خواهد بود.
رییس پلیس راهنمایی و رانندگی ناجا به دومین پیشنهاد قوه قضاییه مبنی بر استفاده از حقوقدانان این قوه برای کمک به مشکلات ترافیکی اشاره کرد و گفت: از این پیشنهاد نیز استقبال می کنیم و در آینده نزدیک زمینه ایجاد فرهنگ یاران حقوقی را فراهم خواهیم کرد.
سردار مومنی در ادامه با اشاره به برگزاری دو مرحله طرح تابستانه پلیس راهور افزود: طرح تابستانه امسال در دو مرحله از 31 خردادماه تا 30 تیرماه و 29 مردادماه تا دوم مهرماه سال جاری اجرا می شود.
وی با بیان اینکه ادامه روند کاهشی تلفات حوادث رانندگی از مهم ترین دلایل اجرای طرح تابستانه پلیس راهور با همکاری دیگر سازمان ها و نهادهای مرتبط است، گفت: امسال سال سختی خواهیم داشت زیرا ادامه روند کاهشی تلفات حوادث رانندگی نیاز مبرم به اقدامات مضاعف نهادهای مرتبط مانند پلیس راهور، راه و ترابری، امداد و نجات، هلال احمر و مراکز امداد خودرو دارد.
رییس پلیس راهنمایی و رانندگی یکی از مشکلات موجود را آسفالت شدن بیش از 10 هزار کیلومتر جاده روستایی دانست و گفت: آسفالت شدن جاده های روستایی خود کار بسیار مثبت است اما متاسفانه این روند با اصلاح هندسی این راه ها همراه نبوده و از سوی دیگر به دلیل آسفالت شدن میانگین سرعت خودروها در این راه ها نیز افزایش یافته است.
وی به حضور نداشتن نیروهای امدادی، راهور، راه و ترابری و دیگر نهادهای مرتبط در راه های روستایی اشاره کرد و گفت: در سال های گذشته پلیس راه روستایی ایجاد شد و یکی از مصوبات نشست امروز نیز فعال شدن تمامی امکانات در راه های روستایی است زیرا در تابستان سفر در جاده های روستایی نیز افزایش چشمگیری خواهد داشت.
سردار مومنی در ادامه به برگزاری اردوهای تابستانه دانش آموزان اشاره کرد و افزود: بر اساس هماهنگی صورت گرفته با وزارت آموزش و پرورش بیش از 250 اردوگاه دانش آموزی در تابستان فعال است که قرار شد پلیس راهنمایی و رانندگی از ظرفیت این اردوگاه ها برای افزایش فرهنگ ترافیک در میان دانش آموزان بهره گیری کند.
وی تصریح کرد: همچنین برای فعال شدن فرهنگ یاران ترافیک که ویژه معلمین آموزش و پرورش است با توجه به استقبال آنان برنامه ریزی و هماهنگی ها لازم با وزارت آموزش و پرورش صورت گرفته است.
رییس پلیس راهور در پایان به هشت تخلف حادثه ساز شامل سرعت غیرمجاز، سبقت و تجاوز به چپ، توقف دوبله، رعایت نکردن مقررات گذرگاه عابر پیاده، حرکت دنده عقب در بزرگراه ها، صحبت کردن با تلفن همراه در حین رانندگی و نداشتن کلاه ایمنی برای موتورسواران اشاره کرد و گفت: در طرح تابستانه امسال با این تخلفات نیز به شدت برخورد خواهد شد تا انشاا.. تابستان امسال نسبت به سالهای گذشته تلفات کمتری در حوادث رانندگی داشته باشیم
کاش عدم اجرا ماده ۲۹ قانون راهنمایی نیز در ادامه مسئولیت ایشان لحاظ می شد
لحاظ میشودمطمین باش پست بالاترمیگیرد